• Talent
19 maart 2024

Na de 1-0 winst tegen Elewijt zijn we weer stap dichter bij het behoud

Door het feit dat er vermoedelijk 7 teams uit eerste provinciale gaan zakken dit seizoen, staat er toch wat druk op de ketel om naar de linkerkolom in de rangschikking te geraken. Na de 6 op 6 in de vorige matchen hebben we een flow die we moeten proberen vast te houden.

Reeds na 2 minuten kon Jorthe een fout inspelen van een Elewijt verdediger afstraffen en de 1-0 was een feit. Daarna probeerde Elewijt de bakens te verzetten, maar tot echt goede kansen kwamen ze toch niet, vermits onze verdediging alles dicht hield.

Ook de tweede helft een zelfde spelbeeld. We kwamen er zelf ook een paar keer uit, maar bij de laatste pass ging het net verkeerd. In verdedigend opzicht konden we alles goed gesloten houden en dat met volle inzet van onze jongens.  Zo konden we de wedstrijd uitspelen met die 1-0 winst.  Hierdoor staan we nu een paar punten boven de risicozone….

Nu moeten we naar Kraainem komende zaterdag. Weeral belangrijke match uiteraard.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024