Eerste oefenmatch A elftal eindigt op 1-4 verlies tegen U21 OHL

Na een gedwongen pauze van 9 maanden speelde ons A elftal gisteren een eerste oefenwedstrijd.

Van onze kern kwamen de volgende spelers nog niet in actie :

• Jaan NATENS en Thibeau DEGEEST (beide nog out tot in de winter)
  • Thomas HENDRICKX, PieterJan BEEKEN (beiden in opbouwfaze)
  • Jordi SCHOOLMEESTERS

De wedstrijd begon voor ons met een 0-2 achterstand door 2 doelpunten binnen de eerste 4 minuten.

Daarna herpakten we ons en we hadden ook een aantal goede aanvallen. Halfweg de eerste helft kon Jitse DUPONT de 1-2 binnenprikken.

Vlak voor rust werd het wel 1-3.

De tweede helft was OHL U21, die logischerwijze meer ritme en agressiviteit in hun spel konden leggen, de baas.  Uiteindelijk konnen ze de 1-4 scoren.

Positief was alvast dat Thomas Lauwens en Kobe Candel zonder problemen een volledige helft konden spelen, na hun zware kwetsuren van het voorbije jaar. Ook de inbreng van onze jongens van onze eigen jeugdwerking – Aaron Craninckx, Gilles Adams, Floris Cornips en Brent Stroeykens – was positief.

Woensdag nieuwe oefenmatch om 20u15 tegen de U21 van Westerlo.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024