Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
4 december 2020

Bestelformulier KHO Bierbeek Feestdagen TAKE AWAY & DELIVERY van 24 en 31 december

Beste sympathisanten, supporters, ouders en spelers,

Corona spaart ook onze club niet inzake spelplezier en clubinkomsten, terwijl de vaste kosten blijven lopen. Uw steun is dus van harte welkom!

Daarom organiseren wij in samenwerking met traiteur Eddy Vanvaerenbergh van de Gulle Schotel en de beenhouwerij van Delhaize Lovenjoel een Take-Away en Free Delivery van een aantal feestmenu’s en gourmet- of fondueschotels. De kwaliteitsgarantie van Traiteur Eddy is bekend van ons jaarlijks oudejaarsfeest en medewerkersfeest. Die van Delhaize Lovenjoel kennen we al van onze BBQ-Take-Away ten tijde van de eerste Corona-golf.

De data waarop kan afgehaald of gratis geleverd worden, zijn 24 december en 31 december. Let wel; voor de leveringen aan huis geldt een maximum straal van 15 km rond Bierbeek. Afhalen kan op 24/12 en 31/12 tussen 12u en 16u in de grote kantine van KHO Bierbeek.

Ga voor 100% Corona-proof en kies uit ons aanbod. Wij zorgen ervoor dat uw feestdagen meer dan geslaagd zullen zijn! U kan kiezen uit 4 volledige menu’s, waarvan 1 kindermenu en een viertal vleesschotels voor gourmet, fondue of steengrill. We bieden ook een selectie wijnen aan.

U kan uw keuze maken en bestellen via onderstaande bestelformulier. Betalen doet u na uw bestelling via Payconiq of een klassieke overschrijving. 

https://forms.gle/Sn1z6DKTj2wczfVi8  

 

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be