Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
17 december 2018

Warmste week

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de gemeente Bierbeek op donderdag 20/12 een urban trail ten voordele van de Warmste Week.

Tussen 19 Hr en 20 Hr kunnen sportievelingen toertjes lopen in en rond het CC De Borre met inbegrip van onze voetbalterreinen. Meer info op www.ccdeborre.be/warmsteweek_urbantrail 

Loop of wandel mee en ontdek de ongeziene ruimtes van de borre, het gemeentehuis, de voetbalkantine, de D’store en zoveel meer.

Langs het parcours geniet je van tal van animaties. Op het ‘warm plein’ op de bovenparking van de borre is er straattheater, muziek, eten, soep, wijn, jenever en bier (en dat tot 22u).

Als club willen wij onze gemeente ook steunen. Vanuit het jeugdcomité laten we onze ploegen (die op dat ogenblik niet aan het trainen zijn) dan ook vrij om deel te nemen aan deze urban trail (weliswaarop vrijwillige basis). Het staat jullie dus vrij om jullie ploeg in te schrijven om samen mee het goede doel te steunen (enkele ploegen hebben zich al ingeschreven). De inschrijvingskosten worden wel niet gedragen door KHO Bierbeek.

In geval van deelname vragen we vanuit het bestuur om met de ploeg uniform in het KHO Bierbeek Jartazi trainingsvest te lopen. Hopelijk kunnen we op 20/12 onze clubkleuren op deze manier mooi in de kijker brengen en ook ons steentje bijdragen aan dit initiatief van onze gemeente ! 

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via [email protected]