• Ontspanning
  • Talent
5 september 2021

Tevreden met puntje na match in Ternat

Door een 45 minuten file op de Brusselse ring, ging de wedstrijd van start met een goede 20 minuten vertraging.

De eerste helft was moeizaam voor onze jongens – het lukte niet echt om door de verdedigende gordel van Ternat te spelen, waardoor we verplicht werden de lange bal te hanteren – die kwam evenwel zelden aan… Een keer kwamen we zeer goed weg. Logische 0-0 ruststand.

Tweede helft was er iets meer spektakel met Ternat dat iets meer drang naar voor toonde. Een paar keer kwamen ze ook kort bij een goal maar onze doelman stond pal. Op het einde hadden wij ook enkele mogelijkheden, maar de laatste bal werd niet correct gespeeld.

Uiteindelijk moeten we tevreden zijn met het puntje, als er een ploeg had moeten winnen, was het wel Ternat.

Komende zaterdag herkansing tegen VK Liedekerke om 20u.

Gisteren zaterdag was er meer spektakel in de wedstrijd van ons B-elftal tegen FC Herent B. De puntjes werden verdiend thuisgehouden : 3 -0

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024