• Ontspanning
  • Talent
17 maart 2019

KV Tervuren-Duisburg maatje te klein : 3-1

Na de 2 weekends rust, moesten we opnieuw vol aan de bak.  We kozen voor een geduldige opbouw, wat al snel resulteerde in enkele kansen.

Het duurde wel tot een half uur vooraleer we konden scoren, 1-0 via Wout Bache.

Kort erna kregen we een penalty tegen, maar die werd door Robert mooi uit de hoek geranseld. Kort nadien stond het 2 – 0 na een mooie aanval via Thibeau en Pieter-Jan, afgerond door Wout.

Ook de tweede helft waren we de baas. We raakten 2x de deklat (Cedric en de ingevallen Jeroen Vander Putte). Uiteindelijk toch 3-0 via het hoofd van Jeroen VDP, die een millimeterprecieze voorzet van Wout Bache kon binnenknikken.

Kort voor tijd toch nog de 3-1 tegen, maar dat was maar een voetnoot. Goeie match van onze jongens. We hadden gedurende bijna de ganse match controle.  Proficiat jongens.

Nu hopen dat Diest en/of Linden een steekje laten vallen…

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024