Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
5 december 2021

Mooi gelijkspel 2-2 bij de leider Kampenhout

Na de mooie winst op Hoegaarden gingen we toch wel met enig vertrouwen naar Kampenhout, waar we dikwijls toch goede wedstrijden op de mat leggen.

Deze keer leek het evenwel na 4 minuten reeds mis te gaan, toen een afgeweken schot over Zeno in het doel verdween met 1-0 als gevolg.  Ook daarna hadden we het aanvankelijk moeilijk om in het spel te komen. Maar halfweg de eerste helft kwamen we toch gelijk via een voorzetschot van Dries Nys. We hadden dan ook al af en toe een mooie aanval weten in elkaar zetten.

Ook de tweede helft was Kampenhout baas en ze kwamen dan ook verdiend op voorsprong na een scherp inzetten van een sterke Jo Vangrunderbeeck.  Wij moesten opnieuw achtervolgen, maar we lukten er zeker niet in om het sterke Kampenhout op eigen helft te drukken. 

Na het invallen van Mehdi, Naten en Jordi, konden we wel meer dreigen en uiteindelijk kregen we een penalty toen Naten werd neergehaald.  Mehdi zette de penalty proper om. 

Zo hadden we het verhoopte puntje vast en kunnen we de twee resterende thuismatchen met vertrouwen tegemoet zien. Die wedstrijden gaan door op zondag 15u, eerst zondag 12 december tegen Grimbergen, daarna op zondag 19 december tegen Wambeek, dat sterk aan het klimmen is in de rangschikking.

MOSSELWEEKEND 30 sept + 1 & 2 okt

Jaarlijkse mosselfeesten bij KHO

Vrijdag en Zaterdag 30 september – 1 oktober van 17u-21u.

Zondag 2 oktober van 11u30 tot 14u00.

We gaan opnieuw naar formule zonder reserveringen.

Ook balletjes in tomatensaus, koude visschotel en curryworst beschikbaar.


 INFO