• Ontspanning
  • Talent
8 augustus 2018

Vlot voorbij SK Leeuw : 3 – 0

Voor de bekermatch tegen SK Leeuw, ontbraken Jonas Deschaut (net terug uit verlof), Jeroen Vanderputte (kwetsuur), Michiel Devijver (pas aan het trainen na kwetsuur) & Jeroen Vantricht (verlof). Dus kregen een aantal van onze jonger A-kern spelers wat speelgelegenheid.

De wedstrijd begon traag met nauwelijks kansen aan beide zijden. Halfweg kon Thomas toch Wout Bache in het straatje sturen en Wout werkte beheerst af. We hadden nog enkele kansen voornamelijk via Jitse Dupont, maar de keeper van SK Leeuw stond telkens net in de weg.

De tweede helft zelfde spelbeeld, meestal balbezit voor ons, maar wat te weinig tempo. Halfweg de tweede helft kon Thomas beheerst de 2-0 scoren na een mooie aanval met oa Pieterjan Beeken.

Halfweg de tweede helft probeerde KHO dan wat meer tempo in zijn spel te brengen, wat al snel resulteerde in een aantal kansen. Een mooi combinatie door het hart van de verdediging werd beloond met de 3-0 via Tom Christiaens.

Zondag om 16u proberen we in Strombeek opnieuw de puntjes binnen te halen.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024