• Ontspanning
  • Talent
10 februari 2019

Winst met 1-3 op Huldenberg

Na het gelijkspel vorige week tegen FC Melsbroek was winst op OHR een must om verder vooraan mee te strijden voor de eindrondeplaatsen of de titel.

We namen de match dan ook snel in handen en hadden een voortdurend overwicht tegen een afwachtend OHR.  En toen Jitse Dupont er met een scherpe en lage vrije trap vanaf de rechterflank de 0-1 kon scoren, was dat dan ook meer dan verdiende op dat moment.

Na dat doelpunt kwam OHR wel meer in de match, ze begonnen scherper in de duels te gaan en we verloren zowaar het middenveld. Kort voor de rust kwam Huldenberg dan ook verdiend op 1-1 toen hun speler onvoldoende onder druk werd gezet en hij mooi kon binnenschieten van buiten de rechthoek.

Ook in de tweede helft ging het aanvankelijk gelijk op, maar wij hadden dan toch enkele kansen. Halfweg de tweede helft kwam de scherp ingevallen Wout Bache alleen voor de doelman en hij liet hem geen kans : 1 -2.  Na dat doelpunt probeerde OHR de bakens te verzetten, maar wij kregen meer en meer ruimte. En een tiental minuten voor tijd lukten we de beslissende 1 – 3, toen Bache diep werd gestuurd door Jeroen Vanderputten en Wout legde de bal mooi af naar Jitse die zijn tweede van de avond kon scoren.

Spijtig kreeg Jitse nog een (derde) gele kaart voor lichtjes de bal weg te tikken, waar hij tijdens de wedstrijd verschillende keren langs achter op de kuiten werd getrapt zonder enig gevolg voor de tegenstander….

Zaterdag thuis tegen Aarschot waar we nog een revanche te nemen hebben voor de onverdiend verloren wedstrijd in Aarschot. Supporters, allen op post !!

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024