• Talent
13 januari 2020

Drie punten thuis gehouden tegen KFC Meise

Na het verlies vorige week in Borght, was thuiswinst tegen KFC Meise absoluut nodig om de leiders Diest en Kampenhout in het oog te kunnen houden.

En het werd uiteindelijk een van de gemakkelijkste winsten uit door de snelle 3 doelpunten binnen 7 minuten. Eerst mocht Pieter-Jan door het centrum slalommen, dan kon Thomas zijn voet zetten voor een wegtrappen van de keeper en kort daarna mocht Jeroen een vrije trap helemaal alleen binnenkoppen.

En toen ook Thomas Hendrickx met een mooie lobbal de 4-0 kon scoren, was de buit helemaal binnen.

We speelden vlot de tweede helft uit met nog een doelpunt van Pieter-Jan. Uiteindelijk vlotte 5-0.

De nieuwe truitjes met publiciteit voor onze 3 nieuwe sponsors SPORTPRAKTIJK, GMS MERCEDES en CASINO Sports, brachten ons dus geluk.

Komende zaterdag opnieuw thuismatch, we hebben nog een revanche te nemen voor het verlies in Grimbergen.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024