• Ontspanning
  • Talent
15 december 2019

Duidelijke 0-3 in Melsbroek

Het terrein in Melsbroek lag er ondanks de regen nog behoorlijk bij wat toch een opsteker was voor onze jongens.  Jeroen Vantricht was er vandaag terug bij en ook Jitse Dupont zat na een aantal weken out opnieuw op de bank. In het begin van de match kwamen we goed weg toen de thuisploeg op de paal kopte. Stilaan namen we de match wel beter in handen, maar we moesten wel enkele tegenprikken toestaan. Met de wind tegen en een kort opzittend Melsbroek kwamen we in die eerste helft moeilijk aan kansen.

De tweede helft verliep helemaal anders. Nu waren we helemaal de baas en kregen kans na kans.  Rond het kwartier kon Thibeau Degeest de 0-1 scoren nadat hij zich mooi vrij kapte in het penaltygebied. Niet veel later stond het 0-2 toen Thibeau een vrijetrap van een stuk buiten het gebied, staalhard binnenschoot aan de kant waar de doelman die niet verwachtte.

En toen rond de 75e minuut Jeroen Vantricht de 0-3 kon scoren, was de buit binnen. Daarna beperkten we ons tot het behoud van de voorsprong, die niet meer in gevaar kwam.

Nog één opdracht dit jaar : zaterdag winnen tegen Vissenaken voor de Beker van Brabant.

Proficiat jongens alvast voor de heenronde die 30 punten opleverde op 15 matchen, zodat we in het kielzog van Diest en Kampenhout mooi vooraan blijven.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024