• Ontspanning
  • Talent
25 maart 2019

Volle controle op Rhodienne : 0 – 2

Wedstrijden op het grote veld van Rode-Verrewinkel zijn over het algemeen niet zo eenvoudig voor de bezoekende ploeg. Maar in de vorm dat ons team zich bevindt, is ook dat obstakel geen probleem gebleken. We hadden namelijk over de ganse wedstrijd controle. We hadden het meeste balbezit, de beste opbouw van de aanvallen, de beste balcirculatie, …

Rond het kwartier kon Wout Bache zijn eerste van de namiddag scoren op steekpas van Pieter-Jan. Ook daarna waren de kansjes voor ons… Rond het half uur zaten we op rozen, toen Wout via een schitterende draaibeweging de 0 – 2 in het hoekje kon schieten.

Enkel vlak voor de rust kon Rode ons even in de problemen brengen, maar Robert redde schitterend tot 2 keer toe.

Zonder het gaspedaal dieper te moeten indrukken hielden we Rode ver weg van ons doel. Alleen lukten we er niet in om de 0 – 3 te scoren omdat er toch te veel onzuiverheden zaten in ons aanvalsspel die tweede helft. Maar achteraan gaven we ook geen krimp. Dus een meer dan verdiende overwinning.

Proficiat jongens, dit noemt een match controleren.

Spijtig genoeg kon Bertem de gelijkmaker niet scoren tegen Linden, dat dus nu aan kop blijft. Komende zaterdag opnieuw een derby tegen FC Herent !!

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024