• Talent
20 oktober 2019

Teleurstelling alom na gelijkspel tegen Tervuren

Na de goede winst op OHR hadden we zaterdagavond de kans om ons opnieuw in het spoor van de kopgroep te nestelen.

Het goed gegroepeerde Tervuren wachtte ons op in blok en kwam er regelmatig met goed voetbal uit. Wij lukten er maar zelden in om dreigend te zijn, alhoewel we een aantal verzorgde combinaties hadden ver van doel. Er werd gepoogd om onze spitsen achter de hoge verdediging te krijgen, maar de pass kwam dikwijls net te laat zodat we offside stonden….

De tweede helft hadden we meer overwicht, maar kwamen toch tot te weinig kansen.  En wat er zat aan te komen, gebeurde dan ook…. hun dribbelvaardige nummer 7 kon vanuit het midden een 4 tal van onze jongens voorbij lopen en zo veel te gemakkelijk de 0 – 1 scoren.

Na dit doelpunt staken we een tandje bij en reeds snel nadien kon Thibeau Degeest de gelijkmaker scoren via plaatsbal vanop de grote backlijn. Er bleven dan 10 minuten over om de 3 punten thuis te houden. We kwamen er ook enkele keer kort bij, maar de bal viel niet goed.

Dus uiteindelijk toch een tegenvallend gelijkspel. Het spel was niet slecht, maar de angel ontbrak.

Dus moeten we volgende week bij Gooik zeker de 3 punten halen. We gaan er dan opnieuw tegenaan.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024