• Ontspanning
  • Talent
29 juli 2018

Ronde verder in Beker van België na penalties

Na een goede wedstrijd tegen de Luikse 3de amateurclub KFC Warnant, moesten penalties beslissen wie doorgaat.

Bierbeek trad aan in het geel vermits Warnant groen was. Ondanks initieel balbezit voor Warnant, kon Wout Bache na 10 minuten alleen op doel af, maar hij besloot binnen bereik van de doelman. In deze eerste helft bleef meeste balbezit voor Warnant, maar het spel van KHO was meer doelgericht. We hadden nog enkele kleine kansen. Maar het was Warnant dat met 0-1 leidde na een half uur na een foutje van onze doelman Robert Neroli.

Niet veel later kon Jeroen Vanderputten de 1-1 scoren op pass van Jeroen Vantricht die in balbezit kwam na stevig doorpressen van Jitse Dupont.

Het spel was dan meer open, maar de meeste kansen waren voor KHO.  Zo raakt Thibeau Degeest nog de deklat na een mooie plaatsbal. Het bleef wel 0 – 0 en de penalties moesten beslissen.

Robert lukte erin tijdens de penalties om de eerste 2 te stoppen, waar Jeroen, Wout, x en Tom Christiaens de bal telkens buiten bereik van de keeper trapten. Dus de kwalificatie was voor ons en dat oververdiend.

Zaterdag 4 augustus trekken we naar Hoogstraten VV, club uit 2 de amateur.  Er wordt een bus ingelegd die om 17u15 zal vertrekken op de Carpool in Boutersem. Verdere afspraken volgen nog.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024