Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
5 augustus 2018

Bekeravontuur eindigt na 2-0 verlies

Tegen het 2 klasses hoger spelend Hoogstraten VV, bleek het al gauw een moeilijke karwij te gaan worden. De thuisploeg had veelal balbezit, maar onze verdediging gaf weinig weg. Maar aan de bal lukten we er zelden in om een voldragen aanval in elkaar te timmeren, omdat Hoogstraten telkens druk zette. Halfweg de eerste helf viel de 1-0. Wij hadden uiteindelijk ook wel 2 kansen in de eerste helft (via Jitse en Jasper), maar we lukten niet de gelijkmaker.

In het begin van de 2de helft ging Hoogstraten nog wat sneller spelen en we geraakten moeilijk nog bij de bal. Toch duurde het tot een kwartier voor tijd vooraleer de 2-0 gescoord werd. 

Ook daarna een zelfde scenarioi, dus de winst van Hoogstraten was meer dan verdiend te noemen. Zij mogen in de volgende rond waarschijnlijk kaar Visé. En wij mochten met de bus opnieuw naar Bierbeek.

KHO speelt dinsdag om 20u tegen SK Leeuw in het kader van de beker van Brabant.

VOETBALKAMP JULI 2022 KHO

Ook deze zomer organiseert KHO Bierbeek een voetbalkamp voor spelers van 5 tem 13 jaar.    Datum : maandag 25 juli tem vrijdag 29 juli 2022

Prijs = 165 euro bij inschrijving voor de 5 dagen of 40 euro per dag ( oefenbal gratis bij inschrijving voor 4 of 5 dagen).


 SCHRIJF IN