• Ontspanning
  • Talent
11 december 2022

Niet beloond voor goede wedstrijd : 3- 3 tegen Liedekerke

Door de schorsing van Azzeddine Zaidi, namen Naten Kindekens de rechtsbuiten voor zijn rekening. De plaats van de geschorste Joris Luyten werd dan weer ingenomen door Aaron Craninx.

Wij namen de wedstrijd onmiddellijk in handen en we hadden een paar goede aanvallen zonder te scoren. Maar het was Liedekerke dat via een uitbraak op 0-1 kwam halfweg de eerste helft. Signaal voor onze jongens om het gaspedaal verder in te duwen en het stond ook al snel gelijk via een mooie aanval op links waarbij PJ Beeken een voorzet van Joren Nijs mooi kon binnenduwen. Kort nadien was het aan Wout Bache om vanuit de draai de bezoekende doelman te kloppen.  Kort voor de rust evenwel kwam Liedekerke toch nog eens naar voren en ook nu konden ze scoren – dus 2-2 ruststand.

Na de rust hetzelde spelbeeld, wij waren duidelijk de betere ploeg en Liedekerke had hun handen vol om ons af te houden. Aaron schoot op de paal, de rebound ging niet in doel. Toen een kwartier voor tijd Wout Bache via een schitterend afstandsschot de 3-2 kon scoren, roken we de 3 punten. Maar ook nu had Liedekerke aan een tegenaanval voldoende om toch gelijk te maken. Ook kort voor tijd kwamen we nog dicht bij de winnende treffer, maar Thomas kopte net over.

Vreemde wedstrijd die wij altijd hadden moeten winnen, maar we moeten ons tevreden stellen met een gelijkspel. Toch heel goede wedstrijd van onze jongens !!

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024