Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
15 januari 2023

Niet verder geraakt dan 2-2 tegen FC Melsbroek

Na een slap begin, afgestraft met een 0-1 na 10 mn, kwam KHO na een kwartier toch onder stoom. We waren duidelijk de betere ploeg en zodra we het tempo hoog konden houden, kwam Melsbroek in de problemen.

Rond het halfuur kon PieterJan de gelijkmaker scoren. We hadden nog verschillende kansen, maar doelman en doellat hielden ons van de verdiende voorsprong.

Tweede helft gingen we verder op zoek naar de meer dan verdiende voorsprong. Die kwam er ook kort voor tijd via een mooie kopbalgoal van Thomas. Voordien hadden we al een aantal kansen, die niet benut werden en de ref onthield ons ook van een strafschop toen Jamal aangetikt werd in strafschopgebied.

Maar toen Melsbroek vlak voor affluiten nog een bal dropte in ons penaltygebied, vergaten we de bal weg te trappen en kregen we nog een strafschop tegen.  Zo bleven we met frustraties en een enkel punt achter in een wedstrijd die we altijd moeten winnen….

Toch moeten we ons optrekken aan het bij wijlen goede spel. Komend weekend in Bertem moeten we dit dan rechtzetten.

KHO Voetbal stage Pasen 2023

KHO richt opnieuw een voetbal kamp in met Pasen 2023

Het gaat door de tweede week van de vakantie van dinsdag 11/04 tem vrijdag 14/04. We verwelkomen voetballertjes van binnen of buiten de club tussen 2017 en 2010.

Inschrijvingen via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be of via deze site.

Inschrijvingskost is 150 euro voor de 4 dagen of 45 euro per dag. Oefenbal inbegrepen bij inschrijving voor de 4 dagen. Lunchpakket zelf meebrengen.

 


 INFO