Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
5 maart 2023

Onnodig 1-0 verlies in Rhodienne

We namen de wedstrijd van in het begin in handen en Rhodienne had alle moeite van de wereld om ons af te houden. Vooral over de rechterflank kwamen we regelmatig door, maar de scherpe voorzetten van meestal Tom, werden niet afgewerkt.

We lukten er wel niet in om open kansen te versieren en gaandeweg kwam een energiek Rhodienne meer in de wedstrijd. En bij de eerste gevaarlijke faze voor onze doelman werd een vrijetrap mooi verlengd met een 1-0 stand tot gevolg.

De tweede helft gingen we verder op zoek naar de gelijkmaker.  Het meest in de buurt kwamen we via een bal op de paal van Ilias. Tijdens het laatste deel van de wedstrijd werd Joris Luyten in punt gedropt als breekijzer, maar de bal weigerde vandaag eens een keer goed te vallen voor ons. Rhodienne hield ook fysiek stand en hield de 1-0 op het bord tot het einde.

Dus een nieuwe nederlaag dient nu te worden verwerkt. Komende zaterdag in Linden moeten we er opnieuw tegenaan om onze tweede plaats te verdedigen.

Na de winst van zaterdag avond van ons B-elftal tegen Gr. Vossem, staat ook ons B-elftal op de tweede plaats. Proficiat jongens !

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via [email protected]