• Ontspanning
  • Talent
21 november 2023

Ons A-elftal haalt goede 0-2 winst bij KFC Eppegem

Het was een tijdje geleden dat we nog een wedstrijd op gras hadden gespeeld…en door de 0 op 6 in de voorbije matchen, was het belangrijk om zeker niet te verliezen tegen een ploeg achter ons in de stand.

Alhoewel dat wij in het begin het meest de bal hadden, was het toch Eppegem dat een penalty kreeg…maar Zeno ranselde die mooi uit het doelvlak…. Daarna was de match evenwichtig met weinig kansen aan beide zijden. Vlak voor de rust konden we de 0-1 scoren via de wederoptredende Azeddine Zaidi, nadat Yorik de bal mooi liet doorgaan.

In het begin van de tweede helft waren we heer en meester. De bal ging goed rond bij ons en we hadden een 3 tal grote kansen, maar de doelman of het doelhout hield ons van de verdiende 0-2. Een kwartier voor tijd viel de verdiende 0-2 dan toch via Justin Tossavi die de bal mooi overhoeks binnen kon schieten.

We kwamen niet meer in de problemen en door deze zege nemen we onze plaats in de buik van de rangschikking opnieuw in…komende zaterdag gaan we er opnieuw tegenaan tegen Kraainem. Proficiat jongens voor de zege op Eppegem.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024