• Ontspanning
  • Talent
10 september 2023

Ons A-elftal moest zijn meerdere erkennen in Beigem-Humbeek : 0 – 2

Na het gelijkspel in Opwijk-Mazenzele, moesten we opnieuw aan de bak tegen Phenix Beigem-Humbeek, dat toch wel als een titelkandidaat gezien wordt.

In het begin van de wedstrijd speelden we goed mee en we hadden misschien wel de beste kans via Bram Vandrepol, maar zijn kopbal ging naast.  Geleidelijk aan werd Beigem wel sterker, ze wonnen de meeste duels en ook de tweede ballen. Door hun scherp verdedigen kwamen wij niet aan voetballen toe. Zij hadden wel enkele kansen, maar we hielden onze netten schoon tot vlak voor de rust toen we een penalty tegen kregen.

In de tweede helft bleek Beigem nog steeds te sterk voor ons. We hadden nog een 4-tal kansen tegen, maar Zeno redde een paar keer schitterend. Toen halfweg de tweede helft het 0-2 werd, zagen we de bui al hangen…. Tegen dit Beigen hadden we geen verhaal…

Volgende zaterdag opnieuw thuismatch, dit keer tegen Kampenhout !!

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024