Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
3 september 2023

Ons A-elftal start met een 0-0 bij Opwijk-Mazenzele

Een verplaatsing naar Opwijk-Mazenzele is steeds moeilijk…enerzijds door dat het een ploeg is die zeer fysiek speelt en de duels niet schuwt en ook omdat het meestal op een hard grasveld wordt gespeeld.

Aaron Craninx nam de plaats van Tom Christiaens in op de 2, waardoor ook Bram Vandrepol in de ploeg kwam centraal in de verdediging.

De eerste helft was zeker gelijkopgaand, wij hadden misschien iets meer kansjes, maar tot vlot samenspel kwamen geen van beide teams. In het begin van de tweede helft was het Opwijk dat aandrong en enkele keren dreigde. Zeno hield zijn netten schoon met een aantal mooie reddingen. Gaandeweg namen wij wel terug open en we kwamen tot een paar kansen via Joren en de ingevallen Ilias.

Scoren zat er niet in, zodat we met een billijke 0-0 terug naar Bierbeek konden. Globaal behoorlijke prestatie gezien de omstandigheden en zeker de nodige vestlust op de mat gebracht.

Zaterdag avond had ons B-elftal wel het team van SC Aarschot met een droge 4-1 naar huis gestuurd en dat met bij wijlen schitterend en snel voetbal….Proficiat jongens.

Komende zaterdag ontvangst ons A-elftal het team van PHENIX BEIGEM….vorig seizoen waren dat steeds hoge kwaliteitsmatchen met grote spektakelwaarde. We hopen nu ook op meer van dat…

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via [email protected]