//cdn.cookie-script.com/s/908928dd2d2528066783201f07a55ac6.js

Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
11 februari 2024

Onvoldoende beloond in Bertem 1-1

Het scenario van deze wedstrijd is uiteindelijk gelopen zoals het de voorbije weken wel meer gebeurt….   we leggen behoorlijk goed en dominant spel op de mat, maar we hebben weinig meeval in de afwerking en achteraan worden kleine foutjes te gemakkelijk afgestraft…. en uiteindelijk moeten we ons weer tevreden stellen met 1 punt.

We hadden voor 80% van de match overwicht op Bertem in die eerste helft, maar de kansen die we kregen werden niet afgewerkt. En achteraan krijgen we dan toch een goal binnen na ongelukkig handspel die met een penalty wordt bestraft. Uiteraard is scherpte in de zones waar het toe doet, ook een belangrijke factor om resultaat te halen.

In de tweede helft gingen we wel zeer scherp van start en dat werd dan ook snel beloond met de gelijkmaker na een mooie aanval met een cleane afwerking door Justin na opening door Yorik.  We probeerden verder op dat elan te gaan en zo kwamen we nog enkele keren kort bij de winning goal, maar uiteindelijk viel ze niet.

We blijven in de running voor die plaats 8, maar we moeten wel opnieuw eens een match winnen om aan die doelstelling te komen… nu ons spel is wel goed, dus zal de beloning wel volgen in de komende weken !! We zien ook dat een aantal bepalende spelers een groeiende vormcurve hebben, dus dat doet ons het beste verhopen voor het laatste derde van de competitie….

 

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be