//cdn.cookie-script.com/s/908928dd2d2528066783201f07a55ac6.js

Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
29 januari 2023

Ook na wedstrijd tegen VV Elewijt blijven we met lege handen achter

We zitten al een 6-tal weekends in een moeilijke periode.  Ook nu tegen VV Elewijt lukte het niet om punten te halen.  Het was ook echt wel een mindere wedstrijd van de onzen.  Te veel misverstanden en technische fouten, die op dit niveau worden afgestraft.

Na een kwartier was het al 0-1 en niet veel later stond er een 0-2 op het bord via de ons welgekende Bjorn Reszcynski. Daarna kwamen we wel enkele keren goed opzetten, maar de paar kansen die we bijeen konden spelen, werden niet benut.

Ook in de tweede helft konden we veel te weinig dreigen en op tegenaanval was Elewijt regelmatig gevaarlijk. Uiteindelijk werd het 0-3, zodat we nu met een 2 op 18 staan…

We hebben op dit moment te veel spelers die ofwel onbeschikbaar zijn door examens of kwetsuren of ziekte, ofwel niet 100% fit zijn, ofwel te weinig trainingsvolume hebben….  Zo halen we veel te weinig resultaat tegen teams die intrinsiek zeker niet beter zijn dan ons team.  Vandaag kwam er dan ook nog bij dat deze wedstrijd viel 2 dagen na de verloren bekerwedstrijd in St Genesius Rode, wat de frisheid zeker niet te goede kwam.

Positief is dat we nog steeds 2de of 3de staan na dit weekend en dat er enkele spelers opnieuw zullen aansluiten…

Dus jongens, blijf in jezelf geloven, we gaan er volgende week in Hoegaarden opnieuw tegenaan, zodat we het tij kunnen keren….

MOSSELWEEKEND 29-30 sept + 1 okt

Uiteraard hebben we ook in 2023 ons KHO Mosselfeest

Dit zal plaatshebben op vrijdag & zaterdag 29-30 september 2023  &  zondag 1 oktober 2023.

Op vrijdag en zaterdag is reservatie niet mogelijk. Op zondag is het enkel op reservatie, hieronder vindt u de link.

 

 


 RESERVEER HIER VOOR ZONDAG