Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
25 september 2022

Ook thuismatch tegen VK Linden winnend afgesloten : 3 – 0

De voorbije seizoenen hadden we bijna altijd het onderspit moeten delven tegen VK Linden. Maar gezien de vorm van beide ploegen hadden we er nu wel goede hoop op om eens te kunnen winnen.

En onder de massale belangstelling van onze jeugdspelers en hun ouders, konden we dat ook waarmaken. We waren doorlopende de betere ploeg – voor de gelegenheid en op vraag van de ref met groene kousen onder de witte uitrusting – en met mooie en snelle combinaties bleven we dreigend. In het begin ging het soms zo snel dat er wel wat foute passes en balverlies insloop. Maar gaandeweg konden we toch ons niveau verder opkrikken en kreeg Linden het moeilijk, zodat doelpunten er zeker zouden aankomen…..

Halfweg de eerste helft werd Wout Bache in het straatje gestuurd en Wout werkte beheerst af.

Kort na de rust was het aan Joren Nijs die met een boogschot de doelman van Linden kon kloppen.

En een 10-tal minuten voor tijd knalde Azedinne Zaidi de 3-0 overhoeks binnen.

Hierbij blijven we met 12 op 12 mee aan kop en kijken we al uit naar de volgende match, komende zaterdag om 20u45 tegen HO Veltem. Dit in het midden van ons mosselweekend….

Zeker ook hierbij een dankwoord aan onze jeugdspeler en hun ouders die massaal ons A-elftal bleef aanmoedigen – en gezien het spektakel en spelkwaliteit, hopen we dat ze ook in de komende maanden nog zullen komen supporteren

 

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be