• Ontspanning
  • Talent
12 februari 2023

Opnieuw winst na mooie pot voetbal : 3 – 1 tegen Mazenzele-Opwijk

Door de schorsingsdag van Tom Christiaens moesten we onze verdediging opnieuw herschikken voor de topper om de 2de plaats tegen Eendracht Mazenzele-Opwijk. En ook vooraan moesten we opnieuw sleutelen door afwezigheid van Wout Bache.

We namen de wedstrijd meteen in handen en we brachten een paar vloeiende en snelle combinaties op de mat. Enkel het afwerken lukte voorlopig niet. Tegen de gang van het spel in kwam Mazenzele toch 0-1 voor na een aarzeling in onze verdediging.

Dit was het teken voor KHO om het spel nog te versnellen en op een schitterende voorzet van onze wingback Gilles Puttevils, kon Joren Nijs de bordjes in evenwicht brengen.  Mazenzele had moeite om ons tempo bij te houden en moest toch wel redelijk wat fouten maken.

Na een halfuur kon Ilias ook een penalty verzilveren nadat hij door de bezoekende doelman foutief werd onderuit gehaald. Kort voor tijd was het ei zo na 2-2, maar de bezoekers misten de kans.  Zo stond het ruim verdiend 2-1 bij de koffie. Onze supporters hadden zich kunnen opmaken aan een mooie eerste helft.

De tweede helft ging Mazenzele wat meer aandringen naar de gelijkmaker, maar tot echte kansen kwam het niet. Kort voor tijd kon een sterk ingevallen Naten Kindekens de beslissende 3-1 binnenschieten.

Zo zijn we de 3de periode goed gestart met een ploeg die opnieuw scherp voor elke bal strijdt en die mooie en snel voetbal op de mat legt. Benieuwd of we dat tegen OHR Huldenberg binnen 2 weken kunnen herhalen. Komend weekend is er inderdaad geen voetbal. Daarna strijden we verder voor een plaats in de eerste 3 die recht geven op eindronde.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024