Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
13 september 2023

Overlijden Armand Merckx

Met groot ongeloof hebben wij dinsdagmorgen het plotse overlijden vernomen van Armand Merckx, scheidsrechter en secretaris van het KLSV.  Armand was een geliefd persoon in vele clubs, waar hij zorgde dat er voor jeugdwedstrijden en tornooien steeds de nodige scheidsrechters aanwezig waren.  Voor onze club is het verlies nog zwaarder omdat de vergaderingen en de evenementen van het KLSV in onze lokalen doorgingen, zoals bijvoorbeeld vorige maandag de bestuursvergadering waarop Armand nog aanwezig was.  Daardoor was er een hechte band ontstaan.

Zijn verlies treft uiteraard vooral zijn echtgenote Viviane en de rest van de familie, waaraan wij ons oprecht medeleven aanbieden.

Wie Armand een laatste groet wil brengen, kan dit op maandagavond 18 september om 18.30 uur in funerarium Reweghs-Pipeleers, Rillaarseweg 103 te 3390 Tielt-Winge.

Wie het afscheid wil bijwonen kan dit op dinsdag 19 september om 10.30 uur in de aula van het crematorium Hofheide, Jennekensstraat 5 te 3221 Nieuwrode-Holsbeek

Armand, bedankt voor alles en rust zacht.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via [email protected]