Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
12 maart 2023

Overtuigende 0-3 bij VK Linden

Het was al enkele seizoenen geleden dat we nog konden winnen bij onze buren van Linden.  Zaterdagavond lukte dat wel en wel op zeer overtuigende wijze. KHO had vrijwel de ganse wedstrijd controle op de match en via snelle acties over de flanken lukten we regelmatig om gevaarlijk voor doel te zijn.

Halfweg de eerste helft kon Thomas de 0-1 binnenknikken op hoekschop. Daarna kwamen we nog een paar keer dicht bij de 0-2 maar, de Lindense doelman stond paraat.

Ook in de tweede helft was KHO de gevaarlijkste ploeg met snel en precies voetbal. De verdiende 0-2 werd knap kort na de rust door Tom Christiaens binnengeknald. De aanvallen van Linden werden telkens goed opgevangen of door onze doelman Arno Meeus (die de zieke Zeno verving) gepakt. De finale 0-3 werden gescoord door de sterk ingevallen Naten Kindekens.

Op deze manier blijven we mooi op koers voor een plaatsje in de eindronde. Proficiat jongens.

Komende wedstrijd is zondag 18/03, uitzonderlijk om 16u, tegen KSC Grimbergen – na de steakdagen idd….

KHO Voetbal stage Pasen 2023

KHO richt opnieuw een voetbal kamp in met Pasen 2023

Het gaat door de tweede week van de vakantie van dinsdag 11/04 tem vrijdag 14/04. We verwelkomen voetballertjes van binnen of buiten de club tussen 2017 en 2010.

Inschrijvingen via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be of via deze site.

Inschrijvingskost is 150 euro voor de 4 dagen of 45 euro per dag. Oefenbal inbegrepen bij inschrijving voor de 4 dagen. Lunchpakket zelf meebrengen.

 


 INFO