Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
6 mei 2024

Pasdag op woensdag 29 mei tussen 15u en 20u

We gaan ook het komende seizoen verder met de welbekende JAKO Classico KHO clublijn.  In het lidgeld zal voor het nieuwe seizoen 2024-2025 een nieuw trainingspak zitten (wel zelfde type als voordien maar met gewijzigde publiciteit), evenals een T-shirt, kousen en de oefenbal (behalve ZaRES waar enkel kousen voorzien worden).

In samenwerking met onze kledij partner JAKO TRETTON, organiseren we een pasdag op woensdag 29 mei tussen 15u en 20u.  Daar kunnen de bestaande leden en zeker ook de nieuwe spelers, alle kledij elementen uit de KHO JAKO lijn, komen passen. Dit zijn dan de basiskledij (voorzien in het lidgeld) of ook de extra elementen (deels verplicht : voetbaltas, sweater, voetbalshort, regenjas, winterjas) – en deels optioneel (polo, leisure short,  jas met kap, ziptop sweater, shellvest,…). Bij de JeugdInfo Documenten vind je ook overzicht van verplichte en optionele kledij per leeftijdscategorie.

Er zullen ter plaatse bestel formulieren ter beschikking zijn voor BASIS en voor EXTRA kledij elementen. Er dient ter plekke betaald te worden via CASH of PAYCONIC – ook een overschrijving kort nadien is mogelijk. De bestelformulieren zullen eerstdaags ook op de site bij de JeugdInfo Documenten ter beschikking staan.

Uitlevering van de bestelde kledij naar verwachting rond 20 juli op de club.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via [email protected]