Officiele site van KHO Bierbeek

 • Samen
 • Hogerop
 • Ontplooiing
 • Ontspanning
 • Talent
18 mei 2023

Pasdagen op vrijdag 2 juni (17u30 – 20u) & zaterdag 3 juni (10u -12u)

Eerstdaags zal u een nieuwsbrief krijgen met een verwijzing naar de lidgeldbrieven voor het nieuwe seizoen.

Noteer dat we op VRIJDAG 2 juni 2022 tussen 17u30 en 20u00, evenals op ZATERDAG 3 juni tussen 10u00 en 12u00 pasmomenten organiseren op de club. Daar zullen de elementen van onze JAKO kledij leverancier gepast en besteld kunnen worden.  Enerzijds kunnen de maten van het in het lidgeld begrepen kledijpakket 2023-2024 opgegeven worden (dit dient uiteraard niet apart betaald te worden, vermits het in het lidgeld inbegrepen is) – anderzijds kunnen onze spelers ook de andere elementen uit het verplichte pakket of uit de optionele elementen bestellen (dat dus wel apart betaald wordt). Op de pasdag gebeurt de betaling bij voorkeur via PAYCONIQ of kan de betaling eventueel kort nadien per overschrijving gebeuren.

We willen toch wel aandringen dat u op de pasdag zou langskomen. Dat zal ons toelaten om sneller de bestellingen te plaatsen zodat het nieuwe materiaal spoedig geleverd kan worden. Bovendien zal u dat een goed beeld geven van het brede gamma van JAKO, dat trouwens ook via de webshop besteld kan worden.

Indien u niet op de pasdag kan aanwezig zijn, kan u toch individuele kledijelementen bestellen via het bestelformulier (“Kledij BASIS bestelformulier 2023-2024”  en  “Kledij EXTRA bestelformulier 2023-2024”), te vinden na de pasdag op onze website bij Jeugd – Downloads).  Bestellingen EXTRA dienen bij verzending van het formulier te worden betaald op de rekening van de club die op het formulier vermeld wordt (aparte betaling aub, NIET samen met het lidgeld – ANDER rekeningnummer). Uiteraard zal deze kledij niet bij JAKO worden besteld indien betaling niet is gebeurd.

Het bestelformulier dient ingevuld en gescand te worden en gestuurd te worden naar het op het formulier vermelde email-adres. Wij verwachten deze formulieren ingevuld terug tegen ten laatste 10 juni 2023. Daarna zullen deze formulieren niet meer aanvaard worden en zal de kledij ofwel aangekocht worden :

 • Basispakket kan afgehaald worden in het KHO kledijlokaal (kan ter plaatse worden gepast)
 • Extra elementen kunnen aangekocht worden :
  • Ofwel in kledijlokaal (beperkt gamma in voorraad) – wel blijven er pasmaten ter beschikking van de meeste andere elementen
  • Ofwel op de JAKO/KHO webshop die u vindt op Shop4Clubs.eu

Vanaf de KHO Fanshop kan je ook bestellingen plaatsen binnen het complete en zeer ruime JAKO gamma.

Wie een ‘naam’ en/of ‘voornaam’ wenst te laten drukken op de borstzijde van de kledingstukken, kan dit ook aanduiden op het formulier, maar dient per druk wel € 7 te betalen. Wie een naam heeft laten drukken, kan uiteraard NIET meer omwisselen qua maat. Bedrukkingen van namen kunnen op de elementen van het basispakket (sweater en T-shirt) of op de elementen van het extra pakket.

De in het lidgeld inbegrepen bal dient u niet te bestellen. Zij worden aan elke speler uitgeleverd tijdens één van de eerste trainingen van het nieuwe seizoen.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be