Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
6 augustus 2023

Ronde verder in CrokyCup na 2-1 winst

Na de winst in Wijgmaal kregen we vandaag het net naar 3de amateur gepromoveerde KFC Eksel op bezoek.

Het begin van de wedstrijd was vooral een studieronde, maar het bleek toch al snel dat we niet moesten onderdoen voor KFC Eksel. We startten wind tegen, wat het moeilijk maakte om de kantwissels correct uit te voeren.

Wij hadden toch wel meestal de bal, maar tot echt veel kansen kwamen we niet. Op het half uur kwamen we toch verdiend op voorsprong via Justin, die een mooi doorsteekbal van Joren kon afronden.  Kort nadien kon Maxim een corner verlengen met de kop, maar de bal ketste terug op de deklat.

Na de rust ging Eksel iets hoger spelen en hadden zijn meer de bal. Een kwartier voor tijd kwamen ze langszij. Dat was het teken voor KHO om het tempo wat op te drijven en uiteindelijk kon we verdiend de 2-1 op het scorebord zetten, opnieuw via Justin.

Dit betekent dat we volgende zondag naar Renaissance RAFC Mons kunnen in de 3de ronde. De winnaar van die wedstrijd speelt de 4de ronde bij KVK Tienen.

Ons B-elftal speelde wedstrijd in het kader van de Beker van Brabant tegen Delta Londerzeel. En onze youngsters konden de wedstrijd met 4-0 over de streep trekken.

Proficiat voor ons beide teams !!

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via [email protected]