Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
15 mei 2023

Seizoen zit erop na 9-8 verlies in penalty thriller

In de 2de ronde van de interprovinciale competitie kregen we het bezoek van de jongens van Torpedo HASSELT. Dit team was duidelijk een stuk sterker dan SV Sottegem van voorbije week.

In het begin lieten we de bal meestal aan Torpedo, dat af en toe kwam dreigen, maar toch niet echt tot kansen kwam. Wij prikten af en toe tegen en halfweg de eerste helft knalde Wout Bache op zijn kenmerkende manier een bal in de bovenhoek : 1 -0 .   Toch stond het al redelijk snel 1-1 na een snelle actie van de mannen van Hasselt.

In de tweede helft waren er niet veel kansen te tellen. Verlengingen dan maar, met toch heel wat van onze jongens die in het rood aan het gaan waren. Toen Tom Christiaens met een 2de geel van het veld moest, zag het er niet goed uit. Zeker als Torpedo een penalty kreeg voor de 1-2….gelukkig kon Zeno die pakken. Een tijdje later viel de 1-2 dan toch. Maar onder impuls van de ingevallen Jorthe Degeest en Nasser Nassif, kwamen we toch nog langszij, net voor het einde.

De penalties gingen allen binnen tot 8-7, dan pakte de bezoekende keeper de elfmeter getrapt door Zeno….  Dus speelt Torpedo volgend weekend tegen Achel voor een plaatsje in de finale van de interprovinciale eindronde…

Wij blijven dus actief in eerste provinciale, waar me met Bertem, Hoegaarden, Wijgmaal, Kampenhout, Linden & Rotselaar toch een aantal zeer interessante wedstrijden zullen spelen.

Proficiat jongens voor het goede seizoen en de inzet in de eindronde….de kers op de taart konden we niet plaatsen, maar toch was zeker een geslaagd seizoen !!

 

 

 

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be