• Talent
4 september 2022

Seizoensopening met 0-1 winst in Grimbergen

Na de goede voorbereiding, gingen we met volle overgave naar Grimbergen om het seizoen te openen. Het terrein lag er pot droog en hobbelig bij, wat technisch verzorgd voetbal wat toch ons handelsmerk is, onmogelijk maakt.

Toch waren we in de eerste helft duidelijk de betere ploeg en na een mooi aanval op links kon Wout de 0-1 scoren. Wij hadden later nog wat kansen, maar toch kwamen we goed weg toen Grimbergen op de baal schoot.

Na de rust probeerde Grimbergen aanvankelijk om ons achteruit te drukken en meer op kracht te verslaan. Maar onze verdediging gaf amper een krimp maar kwam toch goed weg na een schot op de paal.

Naar het einde toe hadden we nog 2 reuzekansen, maar we konden net niet afwerken. Uiteindelijk hielden we toch goed stand en hadden we op meer dan verdiend onze eerste 3 punten van het seizoen. Komende zaterdag tegen Rhodienne gaan we voor een tweede seizoenwinst.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024