• Ontspanning
  • Talent
27 oktober 2019

Ruim verdiende 0-1 winst op Kester-Gooik (aangepast)

De wedstrijd op het nieuwe (maar behoorlijk kleine) kunstgras bij de fusieclub Kester-Gooik, kondigde zich moeilijk aan.

Toch namen we de wedstrijd van in het begin in handen. We kwamen tot een aantal kansen maar scoren lukte niet. De grootste kans was voor Jeroen Vantricht die niet kon besluiten toen hij alleen op de  thuisdoelman kon afgaan.

De tweede helft gingen we nog uitdrukkelijker op zoek naar een doelpunt. Na een mooi kopbal op de lat van Thomas Hendrickx bleef het kansen rekenen. En halfweg de tweede helft lukte Maxim Spaey met het hoofd de 0 – 1.

Onze driepunter kwam niet echt meer in gevaar, alhoewel de thuisploeg op het einde nog wat ballen voor ons doel gooide naar hun lange spitsen.

Uiteindelijk toch een meer dan verdiende 0-1 winst waardoor we toch de kopgroep nog in zicht hebben.

Zondag erstkomend wpelen we bij WAANRODE de 16e finale van de Group S cup (beker van Brabant). Deze wedstrijd start om 14u30 en dit op zondag 3 november. Supporters, allen op post.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024