• Talent
4 maart 2024

Stapje vooruit in strijd voor behoud : 1-3 winst in Kampenhout

Na het verlies vorige week thuis tegen KFC Herent, was het gisteren absoluut nodig om de drie punten uit Kampenhout mee naar Bierbeek te trekken.

Alhoewel het spel in het begin van de match gelijkopgaand was, hadden wij toch veruit de betere kansen, maar zoals de voorbije weken, lukten we ook nu niet om te scoren.  Tot een 5-tal minuten voor de rust, wanneer we 3 keer konden scoren in 5 minuten.  Doelpunten van een sterke Jorik Feyaerts, Nino Somers en Maxim Spaey.

Door een handsbal kort na de rust die voor Kampenhout de 3-1 opleverde op penalty, was er opnieuw hoop voor Kampenhout. Zij probeerden dan wat druk te maken, maar buiten een bal die door Zeno tegen de lat werd gedevieerd, kwam het niet niet tot echte kansen. Integendeel, wij hadden wel een aantal kansen op de counter.

Uiteindelijk  toch de broodnodige winst, die ons opnieuw volop in strijd brengt voor het behoud. Proficiat jongens zeker ook voor de inzet.

Komende zaterdag ontvangen we Opwijk-Mazenzele om 20u….

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024