• Talent
15 oktober 2023

Thuismatch tegen Sportief Rotselaar met 2-1 gewonnen

Na de verliesmatch in Huldenberg stond er toch wel wat druk op de ketel in deze match tegen promovendus Rotselaar.

We gingen de wedstrijd goed van start, de bal ging geduldig rond van voet tot voet en af en toe probeerden we diep te spelen. Dat leverde toch wel wat kans op maar het duurde vrij lang vooraleer de 1-0 op het bord kwam. Na een lange bal van Bram, kon Joren een gemeten voorzet versturen die Jorik schitterend binnen kon koppen. De bijgevoegde foto toont deze faze.

Vlak voor de rust kon een hoekschop teruggekopt worden en zo scoorde Bram de 2-0.

Na de rust probeerde Rotselaar de bakens te verzetten, maar tot echte kansen kwam het niet. Integendeel, de kansen waar voor KHO op de counter. Maar ook hier lukten we niet om het af te maken…oa een bal van Justin tegen de paal verdiende beter.

Toen kort voor tijd een penalty gefloten werd voor Rotselaar, moest Zeno vol aan de bak om die van de doellijn te duwen… zo bleef het 2-0.  Tot 4 minuten voor tijd toch de aansluitingstreffer viel….  nog even alle hens aan dek (zoals de Belgen gisteren in Oostenrijk), maar de verdiende thuiszege was een feit.

Proficiat jongens, volgende week gaan we naar Tervuren waar de match gespeeld worden op zondag met aftrap om 14u.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024