Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
13 augustus 2023

Uitgeschakeld in Croky Cup door RAEC Mons

Op bezoek in het 12.000 plaatsen grote Stadion van RAEC Mons, waar een 500 tal toeschouwers zorgden voor wat ambiance.

Mons, onder leiding van trainer Dante BROGNO, had er blijkbaar veel zin in en liet ons geen moment voetballen. In het begin stond onze organisatie behoorlijk goed en het duurde dan ook ruim 20 mn voor de eerste treffer viel. Daarna werd het snel 3-0 en mochten onze boeken dicht. We hadden moeite met de lange crosses op dit zeer brede veld en bij stilstaande fazen hadden ze ook duidelijk meer kopkracht dan onze jongens….

Zij hadden kortom een aantal spelers die meer dan één maatje te groot waren voor de onzen. Hun doelstelling is dan ook om met deze kern dit seizoen al naar 1e amateur te promoveren en dan ook snel naar 1B door te stomen. Via een aantal transfer van full profs uit Frankrijk, staat hun kern dan ook heel sterk. En vandaag maakten die jongens er een leuke oefenpot van (vanuit hun standpunt…).

Uiteindelijk kregen we er 11 binnen, wat toch bij ons weten in een officiele match nog niet voordien was gebeurd…. Benieuwd wat ze komend weekend bij KVK Tienen zullen presteren….

Toch een mooie ervaring om in dat grote stadion te spelen….nu terug naar de Beker van Brabant…

Komende woensdag moeten we op bezoek bij Crossing Vissenaken dat er zeker gebrand zal op zijn om hun buren uit Bierbeek het vuur aan de schenen te leggen….

 

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via [email protected]