• Talent
2 mei 2023

Wat een weekend op KHO : B-elftal kampioen !!

Het was een top weekend voor KHO.

Eerst hadden we een succesvolle editie van ons U11 tornooi. Met het mooie weer, was het op de koppen lopen en de voetballertjes gaven het beste van zichzelf.  Vele wedstrijden verliepen met mooi voetbal en zeer sportief. Uiteindelijk won KV Mechelen de finale tegen RSC Anderlecht.

Ook ons A elftal kon zich zondag plaatsen voor de interprovinciale eindronde. Seizoen werd afgesloten met een 1-2 winst bij Liedekerke.

Op zondagnamiddag kroonde ons B-elftal zich tot kampioen in 3de provinciale. Voorwaar een echte stunt voor ons jong team van vooral 18- en 19- jarigen. De laatste wedstrijd werd knap gewonnen en dat met mooi voetbal. Onze jongens lieten FC Moorsel alle hoeken van het veld zien en konden gaan vieren met een 6-0 uitslag. Proficiat jongens !! en ook een dikke proficiat voor de trainers en afgevaardigden. Hierbij wordt KHO Bierbeek de eerste Brabantse ploeg die met een B-elftal in 2de provinciale aan de slag gaat.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024