Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
25 februari 2024

We blijven in degradatie zone na 0-1 verlies tegen Herent

Na de winst vorige week in Rotselaar hadden we gisteravond een mooie kans om ons even uit het degradatie moeras te trekken….maar helaas… ondanks dat we niet de mindere ploeg waren en zelfs meer kansen dan Herent, was een doelpunt kort voor tijd voor Herent voldoende om met 0-1 naar huis te gaan.

Onze eerste helft was niet zo goed, de combinaties kwamen er niet goed uit. Toch hadden we een paar kansjes, meestal over de flank van Jasper, maar niet afgewerkt. Herent liet de bal iets vlotter rondgaan, maar echt grote kansen kregen ze ook niet.

De tweede helft was veel beter en gedurende een half uur waren wij duidelijk de betere ploeg. Onder impuls van Justin en Jorthe namen we het overwicht, maar we lukten niet  om het bevrijdende doelpunt te maken…. En zoals dat in het voetbal dikwijls gebeurt, viel de goal aan de overkant.

Gelukkig verloren er ook een aantal van onze concurrenten, zodat alles mogelijk blijft.   Maar we moeten zeker komende zondag in Kampenhout iets rapen !!  Dat moet voldoende motivatie geven om komende week er opnieuw tegenaan te gaan…

Proficiat aan onze jongens van het B-elftal die met 0-4 bij SC Aarschot gingen winnen !!

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via [email protected]