• Ontspanning
  • Talent
30 juli 2023

We gaan door in de Croky cup na 2-3 winst in Olympia Wijgmaal

De wedstrijd in Wijgmaal werd bijgewoond door heel wat bezoekers, wat ons team blijkbaar inspireerde; want in het begin waren we duidelijk de betere ploeg, we hadden meestal de bal en wij hadden de meest dreigende aanvallen, meestal via onze dynamische flankaanvallers Justin Tossavi en Azzedine Zaidi.  Rond het half uur stond het dan ook verdiend 0-1 . Vlak hierna was er een misverstand in ons defensie en Cois Erdogan kon de 1-1 scoren.

Vanaf toen was Wijgmaal wel onze evenknie in het spel. Ze brachten veel dynamiek in het spel waar wij het soms toch moeilijk mee hadden.

In de tweede helft was het gelijkopgaand, maar Wijgmaal kon meer dreigen en scoorde ook de 2-1, opnieuw via Erdogan. We probeerden de bakens te verzetten, maar buiten een mooi afstandsschot van Zaidi dat de lat trof kwamen we niet echt meer aan kansen.

Na enkele wissels met het inbrengen van een aantal jonge mannen, brachten we toch meer dreiging. En uiteindelijk viel de verdiende 2-2 via kopbal doelpunt van Arne Cipers een 5-tal minuten voor tijd. En toen kort nadien Aron de 2-3 winninggoal kon scoren, was de winst voor ons.

Komende zondag ontvangen we dus KFC Eksel, het team dat vorig naar via de eindronde naar 3de nationale kon stijgen…

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024