Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
2 november 2022

We zijn bij de laatste 8 in Beker van Brabant na 0-2 winst in Hekelgem

Deze namiddag moesten we aan de slag in en tegen Eendracht Hekelgem. In lang vervlogen tijden speelden zij zelfs een jaar in 2de nationale, maar nu is het 3de provinciale.  Het terrein was verschrikkelijk hobbelig en liet goed voetbal absoluut niet toe.

Wij traden aan met een verjongd elftal mix A-team en B-team. Het was Pepijn Caluwaerts die al vroeg de 0-1 kon scoren en even leek het erop dat er een doelpuntenkermis zat aan te komen… maar al snel bleek de tegenstander en vooral het terrein een taaiere blok dan verwacht.  Ook al hadden we voldoende kansen om de match snel dood te maken, het duurde tot in de laatste minuut, wanneer Kenzo Franckx de 0-2 kon binnen schieten.

Toch gezien de omstandigheden een mooie prestatie van onze youngsters…. In deze eerste ronde met rechtstreekse uitschakeling gingen alle 3 provincialers eruit en wij bekeren verder na de winterstop. De loting moet nog gebeuren.

Zondag om 14u30 gaat ons A-elftal aan de slag in Elewijt ….   . De zaterdagavond ontvangt ons B-elftal de leiders uit KDN United.  Dus iedereen op post voor beide wedstrijden….

Met KHO van OUD naar NIEUW 2023

Van Oud naar Nieuw bij KHO

Glaasje bubbels met hapjes,  koud buffet, nieuwjaarsgebak

Prijs 90 euro (60 euro kinderen) – inschrijving via marc.meeus@khobierbeek.be

Discobar met DJ Hansi

Alle drank inbegrepen.

 


 INFO