Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
6 november 2022

Zuinige 0-1 winst bij VV Elewijt

Door de afwezigheid van Wout Bache & Azzeddine Zaidi, kwam Brent Stroeykens in de ploeg als spits en Thibeau Degeest op rechts. Achteraan kwam Aaron Craninx in de ploeg. Op het natte en behoorlijk gladde kunstgrasveld van Elewijt, dit in combinatie met de druk die beide ploegen ontwikkelden, was er weinig voldragen aanvalsspel te zien. Waar aanvankelijk Elewijt het beste combineerde, kwam KHO halweg de eerste helft toch wel nadrukkelijk opzetten. We kwamen een paar keer kort bij een doelpunt, maar de 0-0 aan de rust was niet onlogisch.

In de tweede helft kwam dit doelpunt er wel, wanneer Thibeau Degeest een doorsteekpass naar Ilias Benamar kon geven, die proper werd binnengeknald.

Nadien controleerden we de match en zo namen we de 3 punten mee naar huis. Proficiat jongens met deze prestatie !!

Zaterdag spelen we in een rechtstreekse confrontatie op KHO voor de leidersplaats dit tegen Fenixx Beigem. Supporters, allen op post !

KHO Voetbal stage Pasen 2023

KHO richt opnieuw een voetbal kamp in met Pasen 2023

Het gaat door de tweede week van de vakantie van dinsdag 11/04 tem vrijdag 14/04. We verwelkomen voetballertjes van binnen of buiten de club tussen 2017 en 2010.

Inschrijvingen via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be of via deze site.

Inschrijvingskost is 150 euro voor de 4 dagen of 45 euro per dag. Oefenbal inbegrepen bij inschrijving voor de 4 dagen. Lunchpakket zelf meebrengen.

 


 INFO