• Ontspanning
  • Talent
16 oktober 2022

Geen doelpunten in derby tegen KFC Herent

Ons elftal was gisteren toch wel verzwakt in aanvallend compartiment, door het ontbreken van Azeddine Zaidi (geschorst) en Wout Bache (kwetsuur). Ook Thibeau Dochez ontbrak wegens ziekte.

De eerste helft waren wij toch de betere ploeg en we hadden twee goede kansen die net niet konden afgewerkt worden. Ilias Benamar raakte een keer de winkelhaak en schoot net voorlangs. Een aantal mooie aanvallen werden op de mat gelegd, maar bij de laatste pass ging het net verkeerd.

De tweede helft was Herent de betere ploeg – wij lukten moeilijk om nog onze combinaties op te zetten…. en vooral tegen het einde van de wedstrijd kwamen zij een paar keer heel kort bij de winning treffer.  Zeno haalde in die moeilijke minuten enkele schitterende reflexen boven. zodat we toch nog de 0-0 over de streep konden trekken.

Volgende week gaan we er opnieuw tegen aan op zondagnamiddag in Melsbroek.

Met dank voor de mooie foto’s van Chaoz64…

Ook ons B-elftal kon gisteren de 3 punten mee nemen uit Tremelo : 0-3 !!  proficiat jongens.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024