//cdn.cookie-script.com/s/908928dd2d2528066783201f07a55ac6.js

Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent

Het KHO aanbod

 

Als voetbal organisatie, gestoeld op vrijwilligers werk, proberen wij een aantal zaken te bieden, die er moeten voor zorgen dat u als speler of ouder tevreden kan zijn en ook ons club kan ondersteunen

Mooie en kwaliteitsvolle infrastructuur

  • Veel van onze buurtclubs zouden graag een kantine hebben zoals de onze, mooi gelegen tussen de terreinen
  • Wij hebben 1 kunstgras veld en 2 grasvelden, waarvan we er eentje zoveel mogelijk als wedstrijdveld houden (zodat de teams die hun wedstrijden op natuurgras spelen, ook een kwaliteitsvol terrein hebben).
  • We hebben 2 vergaderzalen met projectie mogelijkheid waar we ouders en spelers professioneel kunnen uitnodigen
  • We zorgen ervoor dat er voldoende trainingsmaterialen zijn (doeltjes, potjes, hesjes,…)

Goede opleiding

We bieden een opleiding aan die nu toch al een hele tijd gecertificeerd staat met 3 sterren, wat ons mogelijkheid geeft om IP te spelen met onze teams

Het behouden van die certificatie vraagt heel wat inspanningen (gediplomeerde trainers, opleidingsplannen, …). Binnen de voetbal trainingen bieden we ook specifiek trainingen op vlak van fysische aspecten (snelheid, kracht,…), wat zal bijdragen tot blessure preventie. Ook onze doelmannen worden correct ondersteund door ervaren en gediplomeerde keepertrainers.

Voor de bovenbouw bieden we ook video analyse sessies aan, zodat we de spelers visueel dingen kunnen bijbrengen.

We gebruiken een spelers opvolgingssysteem (TopSportsLab), waarin we aanwezigheden, matchselecties en matchstats kunnen ingeven.

Correcte organisatie

We zorgen er als club voor dat alle teams een trainer hebben en dat de trainingen kunnen doorgaan op het afgesproken uur en de afgesproken plaats. Ook bij de wedstrijden zorgen we ervoor dat alle teams weten waar ze terecht kunnen.

Fun en plezier:

Wij doen ons best om de kinderen de best mogelijke voetbal beleving te bieden. Onze teams zijn actief op IP niveau, maar ook op gewestelijk niveau, zodat alle spelers op hun eigen niveau voldoening en succes kunnen halen uit het voetbal.

 

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be